Kokios gali būti vestuvių metinių dovanos?

Metai taip greitai bėga, kad būna, jog nebespėjame jų skaičiuoti. Gerai, kad šiais laikais turime priminimus ir nebereikia sekti užrašų knygučių ar kitaip nepatogiai skaičiuoti laiko. Metai keičia kitus ir taip gyvenimas bėga. Susituokusios poros tai dažnai pastebi, nes jų vaikai auga, o jų pačių veidai sensta. Tad jeigu metų vis daugėja, galima juos skaičiuoti šmaikščiai bei išradingai.

Sakoma, kad šventes reikia bei būtina švęsti. O kaip yra su vestuvių metinėmis? Ar minite jas? Ar nepamirštate pasveikinti atrosios pusės sulaukę penktųjų ar dvidešimtųjų vestuvių metinių? Smagu, jeigu kasmet stebite, kaip sukaktys pavadintos ir nepamirštate tokių, nors ir mažų švenčių. Tam yra ir sukurtos originalios dovanos, skirtos vestuvių metinėms paminėti. Jas galima įteikti jaunavedžiams bei pastarieji gali įteikti vienas kitam sulaukę tam tikro vedybinio gyvenimo amžiaus.

Tikriausiai visi puikiai žino, kad kiekvienos vestuvių metinės yra pavadintos vis skirtingomis medžiagomis. Tokios jau tos tradicijos. Tikriausiai nei vieni jaunavedžiai nepamiršta, kad pirmosios metinės yra popierinės ir joms skirtos vestuvių metinių dovanos dažniausiai bus vienas kitam skirtas graviruotas atvirukas, jei nesinori daug išlaidauti. Arba stambesnėms dovanoms priskiriamos dėlionės, užrašinės su poros nuotrauka ar visas nuotraukų albumas, kuris gali turėti specialų šiai progai sukurtą graviruotą viršelį. Vėliau seka medvilninės antrosios metinės ir joms skirtos vestuvių metinių dovanos iš medvilnės. Ir taip metai po metų, kai pasiekiamos brandžiausios 60-ies metų – deimantinės vestuvės. Nors jų proga ir įprasta dovanoti deimantais puoštus papuošalus bei žėrinčias namų interjero detalės, bet sulaukus tokio garbaus amžiaus sužadėtinių porai svarbiausias bei brangiausias bus kartu praleistas laikas su artimaisiais.

Mes sakome ir pabrėžiame, jog svarbiausias dėmesys ir dovanos unikalumas. Jį lengviausia būtų suteikti bet kurią dovaną graviruojant lazeriu bei, jei leidžia galimybės, pjaunant lazeriu. Šis veiksmas suteikia dovanai išskirtinumo bei asmeniškumo. Ir tikrai kiekvienai dovanai galima pritaikyti šią paslaugą. Jeigu tai ir nėra konkretus su vestuvėmis susijęs daiktas, tai leiskite talentingiems meistrams išgraviruoti medinę dėžutę ar sukurti unikalų vienetinį sveikinimą, kuris visada galės kabėti ant sienos šeimos namuose.

Parašykite komentarą

Design a site like this with WordPress.com
Pradėkite