Paminklų gamyba pagal individualius užsakymus

paminklai kainos

Netekus artimo žmogaus, visada būna labai skaudu, tik šalia viso to gedulo dar reikia pasirūpinti ir aibę kitų dalykų. Po kurio laiko, jeigu kapavietėje dar nėra paminklo, arba senasis labai jau prastai atrodo – reikia gaminti kitą. Populiariausias pasirinkimas – paminklai pagal individualius užsakymus. Tai leidžia sukurti tikrai išskirtinį atminimą apie anapilin išėjusį artimąjį.

Medžiagų įvairovė ir neribota profesionalų kūrybinė laisvė leidžia sukurti nestandartinius ir labai išskirtinius projektus. Tokie paminklai ir jų kainos gali labai skirtis, priklausomai nuo to, ko tikitės iš gaminio.

Apie kainas

Paminklai kainos – gana dažnas raktažodis internete, kurį parašius galima pamatyti daug įmonių, gaminančių paminklus pagal individualius užsakymus. Kai toks gausus pasirinkimas, išsirinkti gali būti sunku. Vis dėl to pastebima, kad tokių paminklų kainų rėžiai beveik visose bendrovėse panašūs. Tai daugiausia priklauso nuo pasirinktos granito spalvos, paminklo dydžio ir kitų detalių.

Apie dizaino galimybes

Šiais laikais paminklai gali būti itin meniški ir net didingi. Svarbiausia – galima įgyvendinti įvairias idėjas ir gaminyje atspindėti tai, kas simbolizuoja apie mirusio asmens gyvenimo būdą ar profesiją. Paminklai taip pat gali būti pagaminti įvairaus dydžio bei formos. Galima laisvai derinti spalvas, atspalvius, margumą. Ant paminklų dažnai ne tik išraižomos mirusio asmens gimimo, mirties datos ir vardas pavardė, bet ir atvaizduojamos fotografijos. Taip pat galima pridėti įvairius užrašus ar kitas svarbias detales.

Apie gamybos terminus

Dauguma paminklus gaminančių bendrovių savo klientams iš anksto gali parodyti vizualinį darbo projektą, kas leistų geriau pamatyti, kaip atrodys pagamintas paminklas ir kaip jis derės prie kapavietės.

Suprantama, kad mirus artimam žmogui, šeimose kyla daug sumaišties ir apie paminklą iš karto negalvojama. Dažnu atveju lietuviai tiki tuo, kad metus laiko nereikia trukdyti mirusiajam ir tik mirties metinių proga pasirūpina paminklu. Galima daryti ir taip, tik reikia įvertinti, per kiek laiko jūsų pasirinkta paminklų gamybos įmonės atliks užsakymą.

Projektas gali būti derinamas ir apie dvi savaites, o gaminimas ir įrengimas kapavietėje gali užtrukti iki 2 mėnesių. Viskas priklauso nuo užimtumo. 

Parašykite komentarą

Design a site like this with WordPress.com
Pradėkite